Gratis bezorging voor bestellingen boven € 20,00 (in België)

FAQ

FAQ

Algemeen

Zijn de producten van IMPEC duurzaam?

De producten van IMPEC belichamen onmiskenbaar duurzaamheid. In feite streven we er vanaf het begin naar om een concept te creëren dat fundamenteel milieuvriendelijk is. We verminderen het transport en overconsumptie door bijvoorbeeld hergebruik van de flacons te bevorderen. Echter, onze toewijding aan duurzaamheid stopt hier niet. We zorgen nauwgezet voor onze planeet in elke fase van ons proces, van grondstofwinning tot afvalverwerking, via transport, productie, verpakking, het product zelf en het gebruik ervan. Bovendien komt onze betrokkenheid bij duurzaamheid ook tot uiting in onderzoek en ontwikkeling, gericht op het verder oprekken van de grenzen van duurzaamheid binnen ons concept.

Wie zijn de oprichters?

De oprichters van IMPEC zijn twee vrienden, Martin en Arthur. Ze hebben dit project samen gelanceerd en zijn in 2022 begonnen met onderzoek en ontwikkeling. Hun samenwerking heeft geleid tot de creatie en ontwikkeling van de producten van IMPEC.

Wat is de missie van IMPEC?

De kernmissie van IMPEC is duidelijk gedefinieerd: volledige eliminatie van het gebruik van plastic en aanzienlijke vermindering van de vervuilingsimpact binnen de schoonmaaksector, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van dienstverlening en producten.

Waarom IMPEC?

IMPEC is opgericht met een duidelijke visie: verder gaan dan alleen duurzaamheid en ecologie van producten. Ons doel is om een volledig duurzame en milieuvriendelijke keten te creëren. Deze benadering omvat alle aspecten, van de selectie van grondstoffen tot afvalbeheer, inclusief transport, productie, verpakking, productgebruik en nog veel meer.

Ons engagement gaat verder dan loze verklaringen. We wijzen “greenwashing” en loze ecologische symbolen af. We streven ernaar om authentieke informatie te verstrekken, consumenten op te leiden en hen te helpen een eigen mening te vormen op basis van feitelijke gegevens. Ons doel is om ecologische producten te creëren en ervoor te zorgen dat elke stap in ons proces streng ecologisch verantwoord is. Bij IMPEC geloven we in een holistische benadering van duurzaamheid, waarbij elk onderdeel van onze activiteiten daadwerkelijk bijdraagt aan het behoud van ons milieu voor toekomstige generaties.

Waar bevindt IMPEC zich?

Het hoofdkantoor van IMPEC bevindt zich in Doornik. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dilbeek.

Levering

In welke landen levert IMPEC haar producten?

Inderdaad, IMPEC biedt levering van haar producten in verschillende landen, waaronder België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Deze geografische dekking stelt een groter aantal mensen in staat om te profiteren van de producten van IMPEC en te genieten van hun voordelen.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug bij retournering van een product?

Na ontvangst van uw feedback zullen we de goederen inspecteren en binnen een week het aankoopbedrag terugbetalen via de door u gekozen betaalmethode.

Waar kan ik een kortingscode gebruiken?

Bij het afronden van uw bestelling krijgt u de mogelijkheid om de kortingscode in te voeren in het daarvoor bestemde veld.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 24 kantooruren. Dit betekent dat u uw bestelling binnen 24 uur tijdens kantooruren kunt verwachten nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Deze snelle levering zorgt ervoor dat u uw IMPEC-producten efficiënt kunt ontvangen.

Geldt er een minimumbedrag per bestelling?

Er is geen minimumbedrag vereist om een bestelling te plaatsen bij IMPEC. Echter, om gratis levering te ontvangen, hoeft u slechts voor een minimumbedrag van €20 te bestellen.

Wat gebeurt er als mijn bestelling beschadigd of onvolledig aankomt?

Indien u het verkeerde product heeft ontvangen of je bestelling beschadigd aankomt, bieden wij onze oprechte excuses aan. Gelieve ons te contacteren via het e-mailadres hello@impec.be en voeg foto’s of video’s toe van het ontvangen product. Wij staan erop om samen met u aan een oplossing te werken, aangezien klanttevredenheid voor ons van het grootste belang is. Uw begrip en medewerking worden zeer gewaardeerd.

Kan ik mijn bestelling volgen met track & trace?

Zeker weten, zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u de voortgang van uw pakket kunt volgen. Deze traceerfunctionaliteit houdt u op de hoogte van de leveringsstatus van uw bestelling.

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

IMPEC biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan, waaronder Bancontact, Payconiq, Maestro, Mastercard en American Express.

Wanneer wordt het bedrag van mijn rekening afgeschreven?

Het geld zal rechtstreeks worden afgeschreven door onze betalingsproviders.

Wat moet ik doen als ik het verkeerde product heb ontvangen?

Spijt ons oprecht als uw bestelling beschadigd of onvolledig arriveert. Gelieve ons te contacteren via e-mail op hello@impec.be en voeg foto’s/video’s toe. Dit stelt ons in staat om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, aangezien uw tevredenheid van groot belang voor ons is.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

We betreuren het ten zeerste als dit het geval is. We verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via hello@impec.be en ons uit te leggen waarom u niet tevreden bent, aangezien uw mening enorm belangrijk voor ons is. Samen zullen we een oplossing vinden die bij u past.

Product

Hoe werkt de spray?
  1. Giet het poeder in de fles
  2. Voeg water toe op kamertemperatuur
  3. Sluit de fles en schud om in enkele seconden een gebruiksklaar product te krijgen
  4. Herhaal nadat de fles leeg is
Waar worden onze producten geproduceerd?

Al onze producten worden in België geproduceerd!

Wat moet ik weten over de allesreiniger reiniger?

Het wordt afgeraden om dit product te gebruiken op onbehandeld hout, maar het kan zonder problemen worden toegepast op alle andere oppervlakken, inclusief natuurstenen.

Wat moet ik weten over de ontkalker?

Voor dit product raden we ten zeerste af om het aan te brengen op onbehandeld hout en natuurstenen, omdat dit product citroenzuur bevat dat kalkaanslag bestrijdt.

Wat moet ik weten over de ontvetter?

Hoewel de ontvetter uitstekend is om de keuken schoon te maken, raden we u ten zeerste af om het te gebruiken op onbehandeld hout, evenals op natuurstenen oppervlakken.

Wat moet ik weten over het product voor vloeren?

Onze vloerreinigingsoplossing is veelzijdig, omdat deze bijna overal kan worden gebruikt, met uitzondering natuurlijk van onbehandeld hout.

Wat is de ideale temperatuur om een navulling op te lossen?

De ideale temperatuur om een navulling op te lossen is kamertemperatuur, wat de normale temperatuur is van de ruimte waarin u zich bevindt. Het mengen van het poeder met water bij deze temperatuur zorgt over het algemeen voor een efficiënte en gelijkmatige oplossing van het product. Vermijd het gebruik van water dat te heet of te koud is, aangezien dit de oplossing kan beïnvloeden en mogelijk de effectiviteit van het product kan verminderen.

Zijn de producten dierproefvrij?

Het is geweldig om te weten dat de producten vrij zijn van dierproeven, toch? Kiezen voor producten die niet op dieren zijn getest, getuigt van betrokkenheid bij ethische en verantwoorde praktijken. Dit weerspiegelt een gevoeligheid voor het welzijn van dieren en draagt bij aan het bevorderen van duurzamere en respectvollere benaderingen van huidverzorgingsproducten.

Moet ik de fles schudden voor gebruik?

Absoluut, het wordt aanbevolen om de fles voor gebruik te schudden. Door de fles te schudden, worden de ingrediënten van het product goed gemengd, wat zorgt voor een gelijkmatige en optimale verdeling bij het aanbrengen. Dit garandeert dat alle componenten van het product gelijkmatig worden verdeeld, wat bijdraagt aan het behalen van de verwachte resultaten en het maximaliseren van de effectiviteit van het product.

Wat is de levensduur van een navulling?

Wat is de levensduur van een navulling? Als u de navullingen op een droge plaats en uit het licht bewaart, garanderen we dat u de navullingen minimaal 2 jaar kunt bewaren.

Hoe lang kan het gemengde product worden bewaard?

Het product zal gedurende minstens 6 maanden perfect werken!

Is de navulverpakking recyclebaar?

Het is geweldig om te weten dat de verpakking van de navulling recyclebaar is! Het feit dat het papieren zakje recyclebaar is, draagt bij aan het verminderen van de milieubelasting van de verpakking. Zorg ervoor dat u het papieren zakje na gebruik correct recycleert om milieuvriendelijke praktijken te bevorderen en afval te verminderen.

Hoe bewaar ik navullingen het beste?

Om navullingen optimaal te bewaren, wordt aanbevolen deze richtlijnen te volgen:

 

  1. **Opslag op een droge plaats:** Navullingen moeten worden bewaard op een droge plaats om vocht te voorkomen dat de kwaliteit van het product aantast of hygiëneproblemen veroorzaakt.

 

  1. **Bescherming tegen licht:** Het is raadzaam om navullingen te beschermen tegen direct zonlicht of intensieve lichtbronnen. Licht kan soms de chemische samenstelling van producten aantasten en hun effectiviteit verminderen.

 

  1. **Kamertemperatuur:** Navullingen moeten worden bewaard bij normale kamertemperatuur. Vermijd extreme hitte of kou, omdat dit de kwaliteit van het product kan beïnvloeden.

 

Door deze adviezen op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw navullingen in goede staat blijven tot gebruik, waardoor hun effectiviteit en kwaliteit behouden blijven.

Uit welke materialen zijn de IMPEC-flessen gemaakt?

De IMPEC-flessen zijn gemaakt van gerecycled PET, een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Gerecycled PET is bovendien recyclebaar, wat bijdraagt aan het verminderen van de impact van verpakkingen op het milieu. Door te kiezen voor flessen van gerecycled PET draagt u bij aan het bevorderen van duurzamere verpakkingspraktijken. Bovendien gaan deze flessen een leven lang mee!

Kan ik een ander type fles gebruiken voor IMPEC producten?

Is het mogelijk om een ander type fles te gebruiken? Zeker weten, u heeft de flexibiliteit om te kiezen voor elke gewenste container bij het gebruik van IMPEC-producten. Het is echter van groot belang om ervoor te zorgen dat het volume hetzelfde blijft, omdat het nauwgezet volgen van de juiste dosering essentieel is om de effectiviteit van het product te waarborgen.

Wat is de levensduur van een IMPEC-fles?

De IMPEC-flessen zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled PET, wat ze duurzaam en robuust maakt. Met de juiste zorg kunnen ze lang meegaan. Het is echter belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om hun levensduur te verlengen, zoals het vermijden van vaatwassers of extreme omstandigheden die hun kwaliteit zouden kunnen aantasten. Door deze onderhoudsinstructies te volgen, kunt u optimaal genieten van de levensduur van uw IMPEC-fles.

Moet ik mijn fles legen en schoonmaken voordat ik deze opnieuw vul?

Het wordt aanbevolen om uw fles volledig leeg te maken en schoon te maken voordat u deze opnieuw vult. Dit draagt bij aan het behoud van hygiëne en kwaliteit van het product dat u erin gaat doen. Als u echter van plan bent om hetzelfde product opnieuw te vullen en er blijft een kleine hoeveelheid van de vorige navulling over, zou dit meestal geen groot probleem moeten zijn. Zorg er echter wel voor dat de resten de nieuwe navulling niet besmetten, en vermijd ongewenste vermenging van producten.

Ontdek onze producten!

Onze navullingspakketjes wachten op jou!