Gratis bezorging voor bestellingen boven € 20,00 (in België)

Onze verbintenissen

Het aanbieden van ecologische en revolutionaire producten ter ondersteuning van duurzaamheid en milieubehoud.

IMPEC, meer dan een product, een attitude

Innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst

Ons streven richt zich op het creëren van een hoogwaardige omgeving waar respect voor mens, dier en ecosysteem centraal staat. Milieu en ecologische overwegingen zijn de drijfveer achter ons verlangen om de samenleving in een nieuwe en betere richting te leiden. Duurzaamheid is voor ons een absolute prioriteit. Al onze inspanningen zijn erop gericht om vervuiling zoveel mogelijk te verminderen en onze planeet naar een prachtige toekomst te leiden.

Traditionele producten bevatten tot wel 90% water, wat betekent dat we onnodig water vervoeren – een verspilling. Wij introduceren concentraatformules op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze innovatieve aanpak vermindert transportbehoeften (1 vrachtwagen IMPEC-zakken = 10 vrachtwagens conventionele producten), onze formules zijn milieuvriendelijk zonder in te boeten aan effectiviteit, en we verminderen het plastic gebruik in onze verpakkingen. Bovendien bieden we onze concentraten aan in poedervorm, niet in tabletten, om verspilling te minimaliseren. Ook jij kunt een groenere levensstijl omarmen en in je huis genieten van natuurlijke frisheid!

Onze visie

IMPEC vormt een stemming, een mentaliteit, een visie. Laten we gezamenlijk bijdragen aan een positievere impact op het milieu!

Een toekomst

Neem nu actie om een verbeterde toekomst te waarborgen. Het begint met IMPEC, maar reikt verder dan dat. Laten we op alle fronten actie ondernemen!

Impact dicht bij de nul

Absoluut, onze flessen zijn gemaakt van plastic. Maar ze zijn herbruikbaar, dus gooi ze niet weg! Bovendien, wist u dat het produceren van glazen flessen veel meer vervuilend is dan het recyclen van plastic?

Onze visie op een duurzame toekomst

Onze bedrijfsvisie omvat het leveren van ecologische en baanbrekende producten die duurzaamheid en milieubeheer bevorderen. We zijn toegewijd aan het creëren van innovatieve oplossingen die zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk zijn, en die bijdragen aan het verkleinen van onze collectieve ecologische voetafdruk. Onze inzet voor duurzaamheid wordt weerspiegeld in onze focus op producten met een lange levensduur, vervaardigd uit hernieuwbare en recyclebare materialen. We zijn ervan overtuigd dat investeren in milieuvriendelijke producten bijdraagt aan een gezondere en duurzamere toekomst voor komende generaties.

We hebben al mensen blij gemaakt !

Een product voor de toekomst!
Naast zijn ecologische kant is dit product vooral een effectief product voor dagelijkse huishoudelijke taken. ”

“Try it, love it!”

“Een echte oplossing voor het milieu!”